Zo vind je de eyecatcher voor in jouw huis

Zo vind je de eyecatcher voor in jouw huis

Ben jij op zoek naar de eyecatcher voor in jouw huis? Het kan lastig zijn om één item te kiezen die er bovenuit springt. In dit blog geef ik je wat leuke tips en vertel ik je waarom iedereen een eyecatcher in zijn of haar huis moet hebben. Lees vooral verder!

Dit is waarom jij een eyecatcher in je huis wil hebben

Een eyecatcher is de perfecte oplossing voor wanneer je je huis een beetje te saai vindt. In plaats van een interieur vol met opvallende items doet het juist meer om er hier maar een paar van te hebben. Zo gaat de aandacht naar deze items. Hierdoor creëer je ook meer rust. Daarnaast is het ook een goede manier om je eigen persoonlijkheid naar voren te brengen.

Accessoires met drukke kleuren en interessante vormen

Hier moet je op letten

Je wil natuurlijk niet dat je huis te druk wordt. Wanneer je al een vrij aanwezig interieur hebt kan je kiezen voor een eyecatcher met opvallende kleuren en/of vormen, maar deze zal dan niet opvallen. In z’n geval kies je juist voor een item wat neutraler is. Kijk bijvoorbeeld naar de afbeelding hieronder. Doordat het interieur alleen maar bestaat uit aanwezige kleuren en vormen komt juist de witte schouw om de open haard naar voren.

Druk interieur met lichte schouw

Heb je juist een saai interieur en wil je hier iets mee doen, dan kan je kiezen voor een eyecatcher met opvallende kleuren of vormen. Heb je bijvoorbeeld een saaie hoek in je huis, zet hier dan een grote plant neer. Of hang een kleurrijk schilderij op aan die saaie muur. Zolang het bij jou past en de aandacht trekt zit je goed! Kijk maar naar het schilderij in de afbeelding hieronder. De kleuren en vormen maken dat het opvalt zonder dat hij het interieur te druk maakt.

Voorbeelden van eyecatchers

Wanneer je zoekt naar de perfecte eyecatcher kan je naar verschillende items kijken. Het gaat er om dat je een item kiest wat bij jouw persoonlijkheid past. Kijk bijvoorbeeld naar een mooi schilderij voor op de muur of maak hem zelf. Ook zou je kunnen denken aan een kunstwerk om ergens neer te zetten, een designer meubelstuk (als je daar het geld voor hebt) of misschien zelfs een vintage accessoire van je familie. Heb je een keer een prachtige reis gemaakt waarvan je iets hebt meegenomen? Zet dit vooral neer! Zo laat je jezelf terug komen in je interieur door middel van die eyecatcher.

Vintage stoelen