Deze 7 items mogen niet ontbreken aan je interieur

Deze 7 items mogen niet ontbreken aan je interieur

Het veranderen van je interieur is misschien wel een van de leukste dingen om te doen! Er gaat veel werk in zitten maar van het resultaat kun je ultiem genieten. Maar welke items mogen nou echt niet aan je interieur ontbreken? Deze items heb ik voor jou even op een rijtje gezet.

Trendy woonkamer

1. Grote eettafel

De eettafel is de basis van elk huishouden. Hier drink je ’s morgens je eerste kop koffie, bespreek je ’s avonds je dag en geniet je samen van het eten. Ook zit je hier met je vrienden of familie op een gezellige avond. Kortom: De eettafel is niet te missen in je huis. Daarom mag hij best een prominente plek in je interieur krijgen. Kijk bijvoorbeeld naar een grote, robuuste, houten tafel met een stalen onderstel.

2. Hoekbank

Een bank mag natuurlijk niet ontbreken in je interieur. Hier kom je ’s avonds tot rust met wat lekker terwijl je je favoriete film kijkt. Daarom mag je bank best groot en comfortabel zijn. Een hoekbank is ideaal voor elk huishouden. Jij en je lief kunnen allebei jullie benen omhoog leggen en gezinnen hebben genoeg ruimte om te zitten. Daarnaast kan je hier ook je vrienden ontvangen. Er is toch genoeg plek!

3. Sierkussens

Met sierkussens kan je je interieur meer eigen maken. Kies voor een felle kleur of een gek printje wat echt bij je past. Zolang het staat bij de rest van je interieur zit je goed. Met sierkussens breng je ook meer sfeer in je huis. Precies wat we zoeken in de winter!

4. Bijzettafel

Deze tafel mag niet missen in je woonkamer. Wanneer je aan het eind van de dag bijkomt op je heerlijke hoekbank, moet je natuurlijk ergens je snacks en drinken neer kunnen zetten. Niet alleen hierom is een bijzettafel onmisbaar, hij maakt je woonkamer ook meer een geheel. Je hoeft niet een grote bijzettafel te nemen, een kleine of een paar kleine zoals hieronder staan ook erg leuk!

5. Schilderijen of foto’s

Niks is saaier dan een kale muur. Gelukkig is hier een makkelijke oplossing voor. Hang een schilderij op met een mooie lijst of kies een eigen foto uit. Ook dit brengt meer sfeer en persoonlijkheid in je huis. En zeg nou zelf, dit ziet er toch super gaaf uit?

6. Planten

Planten zijn helemaal trendy dit jaar. Ze zijn er altijd al geweest maar staan nu meer in het middelpunt. Ze maken het huis meer leefbaar. Daarnaast zijn ze ook erg goed voor je. Ze produceren zuurstof, maken je gelukkiger en zorgen ervoor dat je beter slaapt. Ik ben overtuigd!

7. Wow-factor

Elk huis heeft een wow-factor nodig. Iets in huis wat gelijk de aandacht trekt. Dit kan een felle kleur op de muur zijn, een groot schilderij of een grote kleurrijke plant. Het enige wat telt is dat deze wow-factor ook echt bij jou past!